Зустріч НЕО в Україні, Національного Агентства Еразмус+ в Португалії та Житомирської міської адміністрації щодо можливостей Еразмус+ у сфері молоді та спорту на конкурс 2024 р. (20.06.2023 р., м. Житомир)

20 червня 2023 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні організували зустріч з представниками Житомирської міської адміністрації та Національним Еразмус+ агентством в Португалії та обговорили можливості міжнародної співпраці у сфері молоді та спорту.

У заході взяли участь 8 представників: заступники керівників та представники структурних підрозділів обласної адміністрації, а також Катерина ЖДАНОВА, менеджерка НЕО в Україні, Луіз АЛЬВЕС, директор Національного агентства в Португалії, та Нуно САНТОС, асистент Національного агентства в Португалії.

Представники Програми розповіли про Еразмус+ на 2021-27 роки, перші кроки участі в Програмі для організацій новачків, зокрема про основний документи про правила Програми – Programme Guide, ключові портали для пошуку партнрів та конкурсів, аналіз інституційної спроможності та існуючого досвіду, розробка ідеї проєкту. Зкреам спікери розповіли про відкриті можливості співпраці та наголосили на конкурсах для фінансової підтримки для проєктів з розвитку потенціалу молодіжних  та спортивних організацій на м. Житомир. Сторони домовилися про активну співпрацю в подальшому та участь у конкурсах для одержання молодіжних та спортивних грантів.

Попередня Мінмолодьспорт спільно з партнерами розвиває спроможності вітчизняного громадського сектору для ...