Участь у заході в межах проєкту Еразмус+ CBHE WARN (15.09.2023, онлайн)

15 вересня 2023 року команда НЕО в Україні долучилась до заходу в межах проєкту Еразмус+ CBHE WARN.
70 представників академічної спільноти та бізнесу з Харкова, Києва, Запоріжжя, Черкас, Чернігова, а також внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованого Донецька та Донецької області стали учасниками заходу.
Учасники WARN проєкту від ХНУРЕ, які представляють дві кафедри, а саме кафедру економічної кібернетики та управління економічною безпекою та кафедру штучного інтелекту, разом з колегами з Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая (МНТУ, м. Київ) провели воркшоп «Коеволюція «Бізнес-Університет»: нові реалії – нові практики», що поширив методологічні результати трьох проєктів Erasmus+, а саме WARN, JoInME та UniCities. Під час воркшопу були продемонстровані нові викладацькі практики для ефективного навчання як відповідь на драматичну зміну безпекової ситуації, спричинену непередбачуваними викликами, такими як пандемії чи війни.
Світлана ШИТІКОВА, координаторка проєкту ЄС «Національний Еразмус+ офіс в Україні», представила нові можливості програми Еразмус+ та важливість синергії проєктів та взаємодії команд для посилення впливу проєктів на різних рівнях, що наочно довели команди трьох проєктів, які об’єднали досвід, зусилля та результати у новий методологічний фреймворк.

Інформація на сайті організаторів.

 

Попередня Інформаційний день Програми ЄС Еразмус+ для закладів професійної освіти (15.09.2023, ...