VI Зимова школа з європейських студій «Соціальна політика ЄС і політика згуртування: Розробка політик та імплементація» (29.01-02.02.2024 р., онлайн)

Український державний університет імені Михайла Драгоманова, Центр досконалості імені Жана Моне  “Європейські студії соціальних інновацій у освіті” та Львівський національний університет імені Івана Франка, Західноукраїнський дослідницький центр з європейських студій запрошують всіх бажаючих на VI Зимову школу з європейських студій «Соціальна політика ЄС і політика згуртування: Розробка політик та імплементація» з 29 січня по 2 лютого 2024 року.  Захід відбудеться в межах реалізації проєкту Програми Європейського Союзу Еразмус+ напряму Жан Моне «Центр досконалості Жана Монне «Європейські Студії соціальних інновацій в освіті»  «European Studies of Social Innovation in Education»  Jean Monnet Centre of  Excellence (ESSIE)ESSIE – 101085552 – ERASMUS).

Мета заходу – поглиблене вивчення та поширення Європейських Студій в сфері соціальної політики та політики згуртування ЄС. 

Що? VI Зимова школа з європейських студій «Соціальна політика ЄС і політика згуртування: Розробка політик та імплементація».

Де? Онлайн, платформа Zoom.

Коли? З 29, 31 січня по 2 лютого 2024 року.

Програма та деталі заходу за посиланням

Мова заходу: українська, англійська (переклад не забезпечується).

Умови участі та форма реєстрації за посиланням.

Більше інформації на сайті організаторів:  www.cessie.info, https://jmce.ukma.edu.ua/uk/uaes

Попередня Конференція Data Protection Day-2024 "Захист персональних даних. Імплементація GDPR в ...