Презентація проєкту «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення» (20.02.24 р., онлайн)

Запорізький національний університет запрошує науково-викладацьку спільноту, студентство та усіх зацікавлених на презентацію проєкту «NEWAGRO». Захід відбудеться в межах реалізації проєкту Програми Європейського Союзу Еразмус+ напряму ім. Жана Моне «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення». Мета заходу презентувати проєкт, ідею створення, мету та завдання, поставлені цілі та заплановані заходи.

Що?  Презентація проєкту Еразмус+ напряму ім. Жана Моне «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення».

Коли?  20.02.2024 р.

Де?    ZOOM конференція: 817 0511 2353, код доступу: 1234.

Цільова аудиторія: викладачі та науковці ЗВО, наукових установ, державні службовці, представники територіальних громад, відповідних державних установ, міністерств,        міжнародних організацій, студентство.

Мова заходів: українська.

Умови участі та форма реєстрації за посиланням.

Контактна особа щодо участі у заході: координатор проєкту д.е.н., доцент Кушнір Світлана Олександрівна (067-24-34-961)

Більше інформації на сайті організаторів за посиланням.

Додатково:             

Інформація про проєкт «Євроінтеграція та сталий розвиток сільських територій України як запорука забезпечення продовольчої безпеки в умовах повоєнного відновлення» (NEWAGRO)

Мета проєкту – формування обізнаності спільноти в частині продовольчої політики ЄС та приведення системи продовольчої безпеки України до європейських стандартів шляхом сприяння, підтримки та пріоритетності відновлення та розвитку сільських територій.

Актуальність проєкту визначається, з одного боку, ключовою проблемою продовольчої безпеки, яка завжди посідає провідне місце у загальній національній безпеці кожної країни, оскільки є обов’язковою умовою та передумовою соціальної та економічної стабільності держави. З іншого боку – необхідністю відновлення сільського господарства зважаючи на наслідки повномасштабної війни в Україні, допомоги впоратись із наслідками руйнувань та втратою частини бізнесу, адаптуватися до нових реалій сьогодення, підтримкою та пріоритетністю малого фермерства, залучення інвестицій в новітні сектори сільської економіки, що в свою чергу буде слугувати передумовою до відновлення сільськогосподарських територій, повернення та працевлаштування населення.

Координатор Кушнір Світлана Олександрівна

Сайт: https://newagro.znu.edu.ua/

 

Попередня Презентація книги «Європейські зелені виміри» в межах проєкту Еразмус+ Жана ...