Участь у Всеукраїнському форумі Молодіжних рад (03.09.2021, м. Харків)

03-05 вересня 2021 року у м. Харків відбувся Всеукраїнський форум Молодіжних рад.

Захід організовано Українською асоціацією молодіжних рад разом з Міністерством молоді та спорту, Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською міською радою, у партнерстві з громадською організацією «Молодіжна платформа», за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Близько 80 учасників з 23 областей України долучились до заходу.

Під час Форуму обговорювались питання місця молодіжних рад в Україні та їх взаємодії з органами державної влади, Порядок формування та діяльності Національної ради з питань молоді, Рекомендації щодо засад діяльності радників з питань молоді, Зміни до Типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи.

Окремою сесією був представлений Маркетплейс, в межах якого були висвітлені можливості для молодіжних рад.

Координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА долучилась до заходу та презентувала нову Програму ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр., її можливості для українських організацій у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, а також надала чіткі рекомендації щодо успішної участі вже в найближчих конкурсах. Спікер зосередила увагу на існуючих результатах та проєктах попередньої Програми Еразмус+ з 2014 р., що як результат синергуватимуть для розбудови нових якісних партнерств з досвідченими українськими партнерами.

Попередня До уваги виконавців проєктів Жан Моне Програми ЄС Еразмус+! Фінальна ...