Участь у VI Зимовій школі з європейських студій «Соціальна політика ЄС і політика згуртування: Розробка політик та імплементація» (29.01-02.02.2024 р., онлайн)

29 січня 2024 р., команда Національного Еразмус+ офісу в Україні прийняла участь у VI Зимовій школі з європейських студій «Соціальна політика ЄС і політика згуртування: Розробка політик та імплементація». Захід організовано Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова, Центром досконалості імені Жана Моне  “Європейські студії соціальних інновацій у освіті” та Львівським національним університетом імені Івана Франка, Західноукраїнським дослідницьким центром з європейських студій.

Захід відбувся в межах реалізації проєкту Програми Європейського Союзу Еразмус+ напряму Жан Моне «Центр досконалості Жана Монне «Європейські Студії соціальних інновацій в освіті»  «European Studies of Social Innovation in Education»  Jean Monnet Centre of  Excellence (ESSIE)ESSIE – 101085552 – ERASMUS).

Метою заходу було поглиблене вивчення та поширення Європейських Студій в сфері соціальної політики та політики згуртування ЄС.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні привітала учасників та розповіла про важливість поширення європейських студій в Україні, досвіду і ролі ЄС у сфері реалізації проєкту, про співпрацю між університетами, досягнення цільових груп проєкту, про можливості Програми ЄС Еразмус+ та участь у конкурсах Програми.

Попередня Семінар-навчання керівників підрозділів, науково-педагогічних та педагогічних працівників НУБіП України (01.02.2024 ...