Відкривай шляхи в Європу в рамках кампанії “Time to Move” (жовтень 2021 р.)


Приєднуйся до подій в рамках кампанії “Time to Move” цього жовтня, щоб дізнатись про можливості за кордоном та спланувати свої майбутні міжнародні проекти.

Time to Move – це серія онлайн та фізичних подій по всій Європі протягом жовтня. Заходи організовуються експерти Євродеск, які можуть надати тобі індивідуальні вказівки щодо міжнародних можливостей.

Після майже двох років пандемії ми готові повернутися до активності всі разом. Віртуальне волонтерство? Шкільний обмін на семестр? Стажування за кордоном? Ми готові планувати заздалегідь разом.

Активності в рамках кампанії Time to Move пропонують вам можливість підготуватися до фізичних або віртуальних проектів. Перегляньте вебінари, інформаційні сесії, можливості особистого розвитку або фізичної активності поблизу, і почніть планувати заздалегідь.

Що відбувається в онлайн та в інших країнах під час кампанії Time to Move? Відслідковуй за хештегом #timetomove2021 в Instagram. Не забувайте ділитися своїми фотографіями з онлайн або фізичних подій, які ви відвідали.

Знайти точну та надійну інформацію для ваших проектів за кордоном може бути ще тим клопотом. Ось тут на допомогу вам приходить Євродеск! Якщо ви не можете потрапити на одну з подій Time to move, ви все одно можете отримати необхідну інформацію в онлайн.

Детальніше про кампанію –  https://timetomove.eurodesk.eu/uk/ 

 

Попередня Запрошуємо до інфо-опитування Євродеск 2021!