Інформаційна сесія для викладачів Одеського державного аграрного університету (17.04.2024, онлайн)

17 квітня 2024 року проведено Інформаційну сесію для викладачів Одеського державного аграрного університету “Можливості Програми ЄС для закладів вищої освіти”.

Участь у заході узяли близько 30 представників Одеського державного аграрного університету.

З вітальним словом до учасників звернулась Тетяна НЕБОГА, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків ОДАУ.

Проєктна діяльність в ОДАУ в контексті інтеграції закладу до Європейського освітнього простору висвітлив Андрій МАЄВ, начальник відділу міжнародних зв’язків ОДАУ.

Вероніка ТКАЧЕНКО, менеджерка Національного Еразмус+ офісу в Україні, презентувала можливості Програми ЄС Еразмус для України, зосередивши увагу на можливостях  проєктів співпраці (конкурс Розвитку потенціалу вищої освіти). Спікер наголосила на ключових особливостях та цілях напряму, вимогах до партнерства, ключових активностях, потенційній співпраці з іншими закладами освіти та міжпроєктною синергію.

Петро КРАЙНІК, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні виступив з презентацією про Європейські студії та в деталях представив можливості напряму Жан Моне. Спікер детально розповів про Модулі, Кафедри, Центри досконалості, та Мережі Жан Моне, їх цілі, вимоги, дедлайни та особливості дизайну. Зокрема, спікер також надав практичні рекомендації з пошуку конкурсної програми та завантаження аплікаційних форм.

Попередня Відкриття подачі заявок на туристичну картку DiscoverEU для молоді