Робоча зустріч з щодо проєкту DigiUni з заступником Міністра освіти й науки (24.01.2024 р., онлайн)

24 січня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналась до робочої онлайн-зустрічі щодо проєкту DigiUni (Цифровий університет — Відкрита українська ініціатива), що реалізується в межах програми Erasmus+ та направлений на розбудову потенціалу у вищій освіті.

Зокрема у зустрічі прийняли участь Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, Жанна ТАЛАНОВА, заступниця координаторки – менеджерка з аналітичної роботи Національного Еразмус+ офісу в Україні, координаторка Національної команди експертів з реформування вищої освіти (HERE team) та Михайло ВИННИЦЬКИЙ, Заступник Міністра освіти і науки України, член Національної команди експертів з реформування вищої освіти Еразмус+ (HERE team).

Зустріч була присвячена організаційним питанням запуску проєкту, зокрема, організації першої очної зустрічі учасників міжнародного консорціуму, створеного для реалізації проєкту.

Нагадаємо, що метою проєкту DigiUni є створення цифрової освітньої екосистеми для якісної формальної, неформальної та інформальної освіти і розрахований на 4 роки.

Підготовлено з використання матеріалів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Попередня Важливо для команд, які планують брати участь в конкурсах Еразмус+ ...