Стартова зустріч проєкту Еразмус+ CBHE DigiFLEd (30.01.2024 р., онлайн/офлайн)

30 січня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні взяла участь у стратовій зустрічі проєкту Еразмус+ CBHE DigiFLEd («Модернізація університетських освітніх програм з іноземних мов на основі інтеграції з інформаційними технологіями»), що відбулася в Університеті Тампере. 

Учасники зустрічі – представники команд-партнерів з Європи та України: Університет Тампере (Фінляндія), Національний Університет Мейнут (Ірландія), Університет Західної Македонії (Греція), Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Житомирський державний університет імені Івана Франка, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського, Горлівський інститут іноземних мов ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Донецький національний університет імені Василя Стуса презентували свої заклади вищої освіти.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні виступила з вітальним словом та привітала команду з перемогою в потужному конкурсі та подякувала за кропітку роботу команд та підтримку партнерів під час складного часу випробувань і викликів воєнного стану в Україні. Також, спікерка наголосила про основні пріоритети під час впровадження проєкту з фокусом на подолання викликів та наслідків війни, сучасність та інноваційність контенту, методологій, ресурсів та результатів, а також інклюзивність і використання цифрових та зелених технологій.

Менеджерка проєкту Вікторія ЖУКОВСЬКА та директор ННІ іноземної філології Марина ПОЛХОВСЬКА представили Житомирський державний університет імені Івана Франка та робочу групу проєкту, взяли участь в обговоренні цілей, завдань, очікуваних результатів, робочих пакетів, основних трендів, викликів та найкращих практик у діджиталізації процесу навчання іноземних мов. 

Марина ШКУРОПАТ презентувала наш заклад освіти, робочу групу, залучену до проєкту, окреслила зони відповідальності учасників в межах проєкту. Решта представників команди Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» приєдналась до урочистого відкриття заходу онлайн. Їхня підтримка була досить гарячою та відчувалась навіть у Фінляндії.

Підготовлено з використанням матеріалів Горлівського інститут іноземних мов.

Попередня Завершується конкурс Еразмус+ за напрямом Жан Моне!