Презентація індивідуальних можливостей в межах Молодіжного освітнього фестивалю База Української академії лідерства (04.07.2024 р., м. Ужгород)

4 липня 2024  р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні долучились до Молодіжного освітнього фестивалю База Української академії лідерства і провели презентацію з індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус+ у сферах освіти та молоді.

Традиційно в програмі фестивалю було:

  • наметове містечко;
  • лекції про психологічну підтримку, стійкість та ненасильницьке спілкування, фінансову грамотність;
  • командні активності просто неба;
  • активності від партнерів;
  • творчі перформанси;
  • фізичні, емоційні та інтелектуальні змаги між учасниками фестивалю.

До Фестивалю приєдналось близько 280 учасників з різних областей України, які представляли активне студентство та молодіжні організації, які зацікавлені в можливостях співпраці з розвитку потенціалу молоді свого регіону.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію можливостей Програми Еразмус+ для активної молоді. Спікер представила індивідуальні можливості для студентів та працівників закладів освіти, молоді та молодіжних працівників, а також зосередила увагу на нововведеннях Програми для українців на час війни. Додатково, було презентовано додаткові освітні можливості від різних держав ЄС на підтримки активної молоді України.

Під час заходу було надано чіткі рекомендації щодо пошуку можливостей, підготовки пакету документів та очікуваних результатів обмінів на навчання, викладання та практику, а також навчання за спільними магістерськими програмами Еразмус Мундус. Після презентації спікер представила можливості обмінів для молоді та молодіжних працівників та участь у волонтерських проєктах як додаткові можливості Еразмус+.

В другій частині заходу під час “Алеї можливостей” учасники поспілкувались зі спікеркою, поділились історіями успіху та досвідом, та отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Попередня Save the date: #ErasmusDays 2024