Координаційна зустрічі донорів з питань молодіжної політики та організації Молодіжного форуму 2024 (25.01.2024 р., онлайн/офлайн)

25 січня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні взяла участь у координаційній зустрічі донорів з питань молодіжної політики та організації Молодіжного форуму 2024, що відбувся у м. Києві та в онлайн форматі. 

У засіданні взяли участь представники посольств та міжнародних інституцій, а також урядовці. Цей захід був профінансований Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми “Відповідальна та підзвітна політика в Україні” (U-RAP), що виконується Національним демократичним інститутом (NDI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES).

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналася до координаційної зустрічі донорів з питань молодіжної політики та взяла участь в обговоренні організації Молодіжного форуму 2024. Крім того, за результатами зустрічі було підготовлено та надіслано організаторам інформацію про можливості синергії з Програмою Еразмус+, запропонувавши співпрацю з командою НЕО в Україні.

Попередня Участь у Дні молоді 2024 (25.01.2024 р., онлайн)