Cтартова зустріч проєкту Erasmus+ CBHE “Re-Direction” (21.03.2024 р., онлайн/офлайн)

21 березня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналась до стартової зустрічі проєкту Erasmus+ CBHE “Re-Direction”, що відбулася у м. Тбілісі, Грузія та в онлайн форматі.

Метою проєкту є зміна підходів та методик у вищий освіті в Україні та Грузії шляхом використання цифрових технологій, а також принципів сталого розвитку та інклюзивності.

Загальний бюджет проєкту становить 719 984 євро. У проєкті беруть участь 13 університетів, два міністерства та міжнародна консалтингова компанія. Вони працюватимуть разом, щоб зробити освіту більш сучасною, включаючи елементи цифровізації, сталого розвитку та інклюзивності.

Трьохденна програма зустрічі включала презентації, обговорення планів проєкту та культурний обмін. Перший день був присвячений знайомству з учасників проєкту. У наступні дні учасники відвідали Міністерство освіти Грузії, обговорили робочі пакети та стратегії розповсюдження проєкту. Заключний день зібрав усіх на обговоренні подальших кроків та офіційному закритті заходу.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналася до стартової зустрічі проєкту RE-DIRECTION, що фінансується ЄС за Програмою Erasmus+, з вітальним словом та розповіла про ключові особливості реалізації проєкту в Україні в умовах воєнного стану.

Дізнайтеся більше про проєкт RE-DIRECTION на веб-сайті: www.re-direction.org.

Попередня Вебінар «Реєстрація закладу на Funding and Tender opportunities Portal. Отримання ...