Форум інновацій і партнерства Еразмус+ Молодь (9.07.2024 р., онлайн)

Інформаційний центр Еразмус+ Молодь і ЄКС в Україні раді повідомити, що 9 серпня 2024 р. відбудеться Форум інновацій і партнерства Еразмус+ Молодь.

Це — онлайн-захід для українських організацій, які працюють із програмами Еразмус+ Молодь і Європейський корпус солідарності!

Цільова аудиторія: українські громадські організації, заклади освіти (у тому числі неформальної), які працюють із програмами Еразмус+ Молодь і Європейський корпус солідарності, або мають бажання долучитися до Програм.

Мета:

  • обмінятися досвідом і представити нові цікаві практики, які розробили українські організації: вдало реалізовані проєкти, посібники, ігри тощо.
  • організувати нетворкінг для стейкхолдерів, аби краще розумітися на ситуації та актуальних викликах серед українських ГО та установ, які працюють чи хочуть працювати з програмами Еразмус+ Молодь і Європейський корпус солідарності.

Що? Форум інновацій і партнерства Еразмус+ Молодь.

Де? Онлайн.

Коли? 9 серпня, онлайн, початок о 10:00, тривалість протягом дня.

Реєструйтеся доступна за посиланням. Дедлайн реєстрації: 4 серпня включно. Усім зареєстрованим учасникам надійде детальна інформація та посилання на онлайн-захід!

Бажаєте бути спікером на заході? Зв’яжіться з Інформаційний центр Еразмус+ Молодь і ЄКС в Україні для обговорення!

Програма заходу буде доступною вже незабаром!

Детальніше про захід за посиланням.

Попередня Комюніке та інші документи розвитку Болонського процесу Міністерської конференції (29.05.2024 ...