Літня школа STREAM 2024 (23-26.09.2024 р., онлайн)

23-26 вересня 2024 р. відбудеться літня школа STREAM 2024 “Досвід ЄС для підготовки вчителів інформатики, математики, робототехніки та природничих дисциплін у галузі STREAM освіти”. Захід відбудеться в рамках реалізації проєкту “Кращі практики ЄС зі STREAM освіти для майбутніх учителів” (STREAM) за програмою Erasmus+ Jean Monnet Module (101098885 – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH-UA-IBA) для підвищення кваліфікації вчителів. Метою заходу є ознайомлення учасників з кращими практиками ЄС у галузі STEAM освіти та освітньої робототехніки, підвищення кваліфікації вчителів з питань застосування цифрових інструментів для залучення та мотивації учнів, провадження методу навчальних проєктів та дослідницько-пізнавального методу при навчанні учнів природничих наук.

Що? Літня школа STREAM 2024 “Досвід ЄС для підготовки вчителів інформатики, математики, робототехніки та природничих дисциплін у галузі STREAM освіти”.

Де? УДУ імені Михайла Драгоманова,  онлайн формат, платформа проведення Zoom.

Коли? 23-26 вересня 2024 р.

Мова заходу: українська.

Цільова аудиторія: вчителі інформатики, математики, робототехніки, природничих дисциплін, майбутні вчителі (магістри, бакалаври останніх курсів навчання).

Програма та деталі заходу за посиланням.

Умови участі та форма реєстрації за посиланням: участь безкоштовно, форма для реєстрації. Інформацію щодо приєднання до тренінгів буде повідомлено додатково після реєстрації.

Контактна особа щодо участі у заході: stream@npu.edu.ua (Оксана СТРУТИНСЬКА).

Більше інформації на сайті організаторів за посиланням.

Сайт проєкту STREAM за посиланням.

Додатково: після завершення тренінгів учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації на 30 год. (1 кредит ЄКТС).

Попередня Науково-практичний круглий стіл «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОПОДАТКУВАННЯ В КРАЇНАХ ЄС: ДОСВІД ...