Модуль Жана Моне «Цифрова трансформація прав: досвід ЄС» (“DIGITAL TRANSFORMATION OF RIGHTS: LEARNING FROM THE EU”, DITRARI_EU – 101127785)

Кафедра цивільного, трудового та господарського права навчально-наукового інституту № 1  Харківського національного університету внутрішніх справ, який готує фахівців для системи Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства юстиції України, центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій України, продовжує реалізацію освітнього курсу Модуль Жана Моне «Цифрова трансформація прав: досвід ЄС» (DiTraRi_EU 101127785), що спрямований на  вивчення досвіду правової політики ЄС у сфері цифрової трансформації та забезпечення дотримання прав людини в епоху цифрових технологій. 

DiTraRi_EU спрямований на  вивчення досвіду правової політики ЄС у сфері цифрової трансформації та забезпечення дотримання прав людини в епоху цифрових технологій.

Реалізація курсу проходить в змішаному форматі (очно та дистанційно) із використанням платформ Zoom, Google Meet, а також Moodle, де можна ознайомитися із матеріалами занять. Передбачається можливість отримати сертифікати  про проходження курсу (українською та англійською мовами). Більше інформації про події в рамках курсу, команду проєкту, розклад курсу Ви зможете знайти на сторінці DiTraRi_EU на сайті факультету № 1 ХНУВС за посиланням.

Попередня Заключна конференція проєкту Еразмус+ CBHE UniClaD (2-3.10.2024 р., онлайн)