Заходи в рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ Жан Моне (25-26.06.2020)

HERE pic25-26 червня 2020 р. представник Національної команди експертів з реформування вищої освіти Програми Еразмус+ Ірина СІКОРСЬКА узяла участь у Міжнародній літній школі Жан Моне «Європейські студії для сталого розвитку» та ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Європейські виміри сталого розвитку».

Захід відбувся на базі Національного університету харчових технологій в рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR), Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-SUPPA).

Представник НЕО в Україні  Петро КРАЙНІК поінформував учасників про вимоги до реалізації проєктів програми, зокрема щодо правил візуалізації та поширення інформації, забезпечення якості розроблених матеріалів, зокрема наукових продуктів, їх сучасності та інноваційності, а також використання європейського досвіду та запровадження положень Закону України «Про вищу освіту» й інструментів Болонського процесу. Наголошено на важливості міжпроєктної комунікації, співпраці та синергії, як з проєктами Еразмус+, Темпус, так і з проєктами інших донорів.

Член Національної команди експертів з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ Ірина СІКОРСЬКА, Голова правління Української Асоціації Викладачів та Дослідників Європейської Інтеграції, виступила з презентацією щодо розвитку європейських перспектив та міжкультурної ефективності вищої освіти через проєкти Еразмус+.

Розбудовано потенціал ЗВО України задля впровадження реформ у вищій освіті.

Попередня Участь у вебінарі "Engaging academic staff in internationalisation" (26.06.2020, on-line)