Он-лайн семінари для експертів та членів галузевих експертних рад (9-22.09.2020 р.)

З 9 по 22 вересня 2020 року Національним агентством було організовано та проведено онлайн-семінари для експертів та членів галузевих експертних рад.

Спікерами заходу були: голова Національного агентства Сергій КВІТ, його заступники Олена ЯРЕМЕНКО, Наталія СТУКАЛО, керівник Секретаріату Михайло ВИННИЦЬКИЙ (HERE team).

Під час вступного слова Сергія КВІТА учасники дізналися про поточний стан справ Національного агентства в запровадженні нової парадигми забезпечення якості вищої освіти, про результати діяльності за рік та про співпрацю із міжнародними агентствами.

В рамках семінару висвітлили актуальні запитання, які виникали в процесі акредитації освітніх програм, серед яких: характеристики «хорошого» експерта та особливості його роботи під час карантинних реалій; підготовка якісного звіту; оновлений процес проходження акредитаційної справи та особливостей акредитацій PhD.

Спікери провели аналіз опитувань щодо процедури акредитації та участі у ній експертів та членів галузевих експертних рад.

Запис онлайн-семінару можна переглянути за посиланням

Підготовлено з використанням матеріалів.

Попередня ESN-Kyiv день "Присвята до спільноти для Newbies" (20.09.2020, м. Київ)