До уваги закладів вищої освіти, зацікавлених у співпраці за Програмою Еразмус+ із польськими колегами!


На запит від Національного агентства Еразмус+ у Польщі пропонуємо Вашому закладу надати інформацію щодо зацікавленості у співпраці із польськими закладами вищої освіти за проектами Еразмус+ з міжнародної кредитної мобільності (КА107 – ІСМ).

У разі, якщо Ваш заклад зацікавлений у пошуку партнерів для спільних проектів з міжнародної кредитної мобільності Еразмус+ просимо Вас заповнити опитувальну форму (завантажити файл) та надіслати до 18 березня 2019 р. до Національного агентства Еразмус+ у Польщі (he@erasmusplus.org.pl) з копією для Національного Еразмус+ офісу в Україні (office@erasmusplus.org.ua).

Для швидкого опрацювання інформації, отриманої від українських університетів, прохання використовувати функцію «Відповідь» («Reply») на дане повідомлення, a у тексті листа обов’язково зазначати назву Вашого закладу вищої освіти англійською мовою. Назву файлу формувати таким чином: PS-Form-for-UKRAINE-назва Вашого ЗВО (англ). Прохання у назві файлу використовувати лише латинські літери, оскільки можуть виникнути технічні проблеми із відкриттям файлу із назвою українськими літерами у Польщі.

У разі потреби з’ясувати запитання стосовно заповнення та подання форми, будь ласка, звертайтесь до Національного Еразмус+ офісу в Україні. Контактна особа – Іванна Атаманчук, менеджер НЕО в Україні.

Дякуємо за співпрацю та зацікавленість в участі у Програмі Еразмус+!

Попередня Скайп-привітання в рамках Міжнародної молодіжної конференції (29.03.19, Київ-Вінниця)