ЕАСЕА організувало настановчу зустріч для переможців конкурсу Програми ЄС Еразмус+, напрям Жан Моне 2020 року (26.11.2020, on-line)


26 листопада 2020 року в м. Брюссель, Бельгія, в онлайн форматі відбулась настановча зустріч Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) для представників команд – переможців конкурсу Програми ЄС Еразмус+, напрям Жан Моне 2020 року.

Головна мета заходу – ознайомити представників команд із особливостями реалізації проєктів Жан Моне, надати консультації з поточних питань та налагодити співпрацю з координаторами.

Під час зустрічі, що тривала з були охоплені такі питання, як: ключові аспекти управління грантом, роз’яснення положень грантової угоди, робота з додатками до угоди, електронне звітування, зобов’язання щодо візуалізації, зменшення гранту (штрафи), діяльність в умовах пандемії Covid19, поширення результатів на платформі результатів проєктів Європейського Союзу, інформація про успішні практики тощо.

У другій половині зустрічі учасники працювали в 7-ми паралельних віртуальних сесіях, де були продемонстровані практичні кейси щодо управління грантом, а також отримані відповіді на поставлені запитання.

Доступ до програми заходу та презентацій знаходиться на веб-сайті ЕАСЕА.

Попередня Вебінар "Болонський процес та міжнародна академічна мобільність" - презентації (25.11.2020р.)