Форум “Енергоефективність у професійній освіті: глобальні виклики, локальні рішення та порядок денний для майбутнього” (28.03.2024, м. Київ)

28 березня 2023 року відбувся фінальний захід проєкту «Енергоефективний навчальний заклад. Термомодернізація закладів П(ПТ)О у рамках розроблених курсів енергоефективності. 2.0», що відбувся в межах Форуму “Енергоефективність у професійній освіті: глобальні виклики, локальні рішення та порядок денний для майбутнього”.

Близько 40 представників 10 закладів професійної освіти України долучились до заходу.

Захід розпочався зі вступних слів та привітань стейкхолдерів проєкту: Ґреґора Джозефа БРЬОМЛІНГА, директора проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні»; Людмили ГАРМАШ, представниці Міністерства освіти і науки України; Ігоря ЛЕПЬОШКІНА, радника проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні»; Наталії ПОРОХНЮК, представниці Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України; Андрія ІЗОВІТИ, співзасновника благодійної організації «БФ «Людина».

Під час заходу було наголошено на необхідності таких проєктів, підкреслено важливість розвитку професійно-технічної освіти та підготовки кваліфікованих кадрів для розбудови та повоєнного відновлення України, а також зауважено на необхідності впровадження термомодернізації та енергозберігаючих технологій в рамках зеленого курсу країни.

Вероніка ТКАЧЕНКО, менеджерка Національного Еразмус+ офісу в Україні, презентувала можливості в сфері професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, зосередивши увагу на можливостях мобільності та проєктів співпраці. Спікер наголосила на ключових особливостях та цілях напрямів, вимогах до партнерств, ключових актвиностях, потенційній співпраці з іншими освітніми закладами та міжпроєктною синергію.

Підготовлено з використанням матеріалів.

Попередня Registration of Interest: тренінг для розбудови співпраці України та Австрії ...