GRETA – Мережа досконалості ETF для закладів ПТО

GRETA (Greening Responses to Excellence through Thematic Actions) – це ініціатива, що підтримує екологізацію у сфері професійної освіти і навчання (VET) як відповідь на “зелений” і цифровий переходи. GRETA входить до Мережі досконалості ETF (ENE).

  • Зелений перехід стосується скорочення викидів вуглецю, підвищення енергоефективності та просування відновлюваних джерел енергії, в той час як цифровий перехід передбачає інтеграцію цифрових технологій в суспільство.
  • Навички для зеленого переходу охоплюють технічні знання та наскрізні навички, а також знання, цінності та ставлення, які дозволяють фахівцям ефективно використовувати технології та процеси і приймати проекологічні рішення як у своїй роботі, так і в особистому житті.
  • Озеленення ПТО – це поступовий процес приведення навчальних практик, культури та інституційної діяльності у відповідність до принципів екологічної сталості.

Для отримання додаткової інформації, читайте Greening of vocational education and training: Processes, practices and policies (ETF, 2023).

Детальніше про GRETA

Попередня Інформаційний день Еразмус+ 2024: Спорт (30.01.2024 р., онлайн)