ІІ Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України» (03.03.23 р., он-лайн, м. Київ)

3 березня 2023 р., м. Київ, в он-лайн форматі відбулася  ІІ Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Захід був проведений Національним університетом харчових технологій у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України», «Політика та кращі практики Європейського Союзу з управління академічними проєктами» та «Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки».

До роботи Школи долучилося понад 180 учасників практично з усіх куточків України – учні випускних класів, вчителі дисциплін екологічного спрямування, здобувачі різних університетів, науковці, та представники громадськості.

У вітальному слові Світлана Шитікова, PhD, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, зосередила увагу учасників на важливості Програми ЄС Еразмус+ для України, можливостях для шкільної освіти, поширенні європейських цінностей та забезпеченні якості результатів міжнародних проєктів.

З вітальними словами до учасників Школи також звернулися ректор університету, професор Олександр Шевченко, деканка факультету біотехнології та екологічного контролю університету Наталія Грегірчак і завідувач кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ігор Якименко.

Прес-реліз підготовлено за матеріалами, опублікованими на веб-сайті Національного університету харчових технологій.

Попередня Запрошуємо взяти участь у "Introductory Workshop to Open Education Resources" ...