ІІІ Міжнародний онлайн-воркшоп Центру досконалості імені Жана Моне «Західноукраїнський дослідницький центр з європейських студій» (14-15.04.2021, он-лайн)

14-15 квітня 2021 р. узято участь у ІІІ Міжнародному онлайн-воркшопі Центру досконалості імені Жана Моне «Західноукраїнський дослідницький центр з європейських студій» на тему «Мультидисциплінарні виклики у сфері європейської інтеграції: досвід Балканських країн» у Львівському національному університеті імені Івана Франка, участь у якому узяли близько 80 учасників.

Захід провели в рамках реалізації проєкту імені Жана Моне 599469-EPP-1-2018-1-UA-EPJMO-СоЕ: Західноукраїнський дослідницький центр з європейських студій.

Представник НЕО в Україні Петро КРАЙНІК узяв участь у заході із вітальним словом, а також долучився до дискусій про досвід викладання і дослідження європейських студій у Балканських країнах, вплив досліджень у сфері європейських студій на національні практики законодавчого і регуляторного узгодження зі стандартами ЄС у сфері цифрової економіки, електронної комерції, цифрових індустрій тощо у Балканських країнах та державах Східного партнерства, виклики для європейських студій у країнах Балкан і Східного партнерства.

Надано практичні рекомендації щодо можливих шляхів реалізації проєкту під час карантину, а також використання коштів гранту під час реалізації проєктів Жан Моне.

Інформація на сайті організаторів

Попередня Запрошуємо до участі у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інтернет речей: ...