Інформаційний день Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027: можливості для закладів вищої освіти для представників НУ “Дніпровська політехніка” (13.07.2022, онлайн)

13 липня 2022 р. командою Національного Еразмус+ офісу в Україні (проєкт ЄС) проведено інформаційний день (серію інформаційних сесій) щодо можливостей Програми ЄС Еразмус+ для представників НУ “Дніпровська політехніка”. До заходу долучились близько 40 учасників. Під час заходу команда НЕО в Україні провели 3 інформаційних сесії про можливості напряму Розвитку потенціалу вищої освіти, Альянсів для інновацій та Жан Моне.

Вероніка ТКАЧЕНКО, менеджер НЕО в Україні, презентувала нові можливості Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027, їх особливості та нововведення для закладів вищої освіти України. Спікер зупинилась на можливостях в межах проєктів Розвитку потенціалу вищої освіти та Альянсів для інновацій (типи проєктів та пріоритети Програми, партнерство та залучення організацій до проєктів, критерії для отримання гранту та успішності проєкту, а також корисні ресурси для підготовки проєктної заявки). Також наголошено на нововведеннях Програми Еразмус+ для українців на час війни.

Петро КРАЙНІК, менеджер НЕО в Україні, презентував можливості Програми ЄС Еразмус+ напряму Жан Моне, пріоритети та цінності європейських студій, рекомендації щодо ініціації проєктів, підготовки та подання проєктних заявок, практичних кроків та впровадження активностей у проєктах на час військового стану, вимог щодо дотримання правил візуалізації, академічної доброчесності, щодо менеджменту проєктів, поширення результатів, забезпечення якості та стійкості результатів проєктів, питань інклюзії, забезпечення синергії та співпраці між проєктами, комунікації зі стейкхолдерами та цільовими групами тощо.

Попередня Запрошуємо до вступу на програму підготовки докторів філософії «Політика і ...