ІV Міжнародна науково-практична конференція “Управління та адміністрування в умовах протидії гібридним загрозам національній безпеці” (22.11.2023 р., онлайн)

22 листопада 2023 р., команда Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналася до IV Міжнародної науково-практичної конференції «Управління та адміністрування в умовах протидії гібридним загрозам національній безпеці», що була організована та проведена Державним університетом інфраструктури та технологій спільно з Харківським національним університетом радіоелектроніки та Закладом вищої освіти «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая».

Подія відбулася в рамках реалізації проєкту Еразмус+ «Академічна протидія гібридним загрозам» як результат роботи WARN середовища, створеного проєктним консорціумом і зовнішніми партнерами саме для подальшого розвитку проєктних результатів. проблеми, передусім щодо протидії гібридним загрозам національній безпеці, а також посилити плідну співпрацю закладів вищої освіти України. З початку реалізації проєкту це вже четверта конференція, мета якої – надання можливості обмінятися досвідом і обговорити наукові.

У конференції взяли участь 430 учасників з 8 країн світу (Латвія, Норвегія, Німеччина, Польща, Чехія, Туреччина, Австралія, Україна) із 87 наукових установ та закладів вищої освіти з 20 міст України. 

ПРОГРАМА

З вітальним словом учасникам конференції виступили к.пед.н., доцент, проректор з науково-педагогічної роботи Державного університету інфраструктури та технологій Юрій Дудник, д.е.н., професор, ректор Закладу вищої освіти «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая» Вероніка Худолей, к.пед.н..

Світлана  Шитікова, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні у вітальному слові презентувала ключові особливості участі в Програмі ЄС Еразмус+ та проінформувала про нові конкурси.

Підготовлено з використанням матеріалів WARN.

Попередня Новий посібник Erasmus+ від Erasmus Student Network