КОНКУРСИ ЗАКІНЧИЛИСЯ, ПРОЕКТНІ ЗАЯВКИ НАДІСЛАНО, А ЩО ДАЛІ?!

Шановні друзі!

Вітаємо із завершенням конкурсів Програми Еразмус+ за напрямами Міжнародної кредитної мобільності (ICM), Розвиток потенціалу вищої освіти (CBHE) та Молоді (СB-M), Jean Monnet, Стратегічного партнерства, Альянсу знань!
Бажаємо всім успіху і очікуємо остаточні позитивні результати оцінювання проектних заявок від EACEA (Брюссель, Бельгія) в літній та осінній період 2017 р.

Проте, а що ж робити ДАЛІ?

лого ErasmusUA

Ми точно знаємо, що цей час можна плідно провести, налагоджуючи міжнародну співпрацю, а особливо за допомогою нового інструменту – EU Partner Search! Даний портал було створено задля вирішення 2-х глобальних завдань: пошук нових партнерів та розповсюдження результатів проектів.

Лише 5 хв. для реєстрації на порталі і Ви отримаєте:
– базу організацій, які готові активно розбудовувати співпрацю;
– прямий доступ до контактних осіб, що якісно змінює швидкість комунікації;
– пілотні проектні пропозиції та можливість долучатись до них;
– платформу для розповсюдження результатів проектів програми Еразмус+.

Якщо ж у Вас виникають питання чи потрібна консультація, не забуваймо звертатись до:
Національних Агентств Еразмус+ (відповідальні за координування проектів в 33 країнах-членах програми Еразмус+)
Національних Еразмус+ офісів (відповідальні зі координування проектів Еразмус+ в 27 країнах-партнерах програми Еразмус+)

Якщо ж Ви не впевнені щодо країн-членів, країн-партнерів програми та регіонів, радимо переглянути інформацію ТУТ.

Звертаємо увагу, що оновлені пріоритети конкурсу проектів з розвитку потенціалу вищої освіти будуть оголошені вже в травні 2017 р.

Знайшли партнера, уточнили пріоритети, перевірили в базі проектівщо немає дублювання з профінансованими проектами та завантажили e-form? Перегляньте відповідні розділи Programme Guide та з впевненістю рухайтесь далі!

Багато он-лайн презентацій вже доступно по різним напрямам Еразмус+, деталі про всі напрями та можливості з корисними посиланнями: http://erasmusplus.org.ua/erasmus/pro-prohramu.html

Нагадуємо, що команда НЕО в Україні завжди готова до активної співпраці та спільних заходів. Чекаємо на Ваші пропозиції щодо проведення скайп-сесій, тренінгів та семінарів за актуальними для Вас темами. Просимо надсилати листи на ел.пошту office@erasmusplus.org.ua з відміткою Проведення спільного заходу + назва Вашого закладу.

Календар заходів вже розміщено: http://erasmusplus.org.ua/zakhody/67-plan-diialnosti-neo-na-2017-r.html

І наостанок: підписавшись на сторінку у мережі Фейсбук – National Erasmus+ office in Ukraine & HERE team, та Новини на сайті Ви завжди будете першими дізнаватись про актуальні новини і заходи, та будете цілодобово з нами онлайн!!!

Щиро Ваша,
Команда НЕО в Україні

Попередня Презентація Еразмус+ в рамках Програми стажування у Верховній Раді України ...