Корисно для пошуку партнерів та синергії програм – конференція “Культурні відносини України та ЄС: підсумки 2018 року” (4-5.12.2018, Київ)


4-5 грудня у місті Києві відбудеться друга міжнародна конференція – шоукейс «Культурні відносини України та ЄС: підсумки 2018 року», організована Національним Бюро програми ЄС “Креативна Європа” в Україні за підтримки та у співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Мета конференції-шоукейсу: підведення підсумків 2018 року та обговорення стратегії співпраці Україна – ЄС у розрізі культурних та креативних індустрій надалі.

У перший день буде обговорено підсумки Європейського року культурної спадщини та відбудеться презентація успішних проектів, підтриманих за кошти Європейського Союзу у сфері культури та креативних індустрій України.

Під час другого дня конференції-шоукейсу представники програм, що фінансуються за кошти ЄС розкажуть про відкриті конкурси у сфері ККІ та свої плани на 2019 рік. Заплановано також окрему панельну дискусію «Участь країн Східного партнерства у програмі «Креативна Європа».

Запрошуємо до участі діячів зі сфери культурних та креативних індустрій, представників влади, бізнесу (зокрема креативного), громадських установ і проектів.

Заявки на участь приймаються до 18 листопада 2018 р. за посиланням: https://bit.ly/2yAEk5V

Зверніть увагу: конференція-шоукейс розрахована на обмежену кількість осіб. У разі, якщо ми отримаємо більшу кількість заявок, учасники обиратимуться на конкурсній основі. Усі учасники отримають підтвердження про участь не пізніше 26 листопада 2018

Детальна інформація щодо місця проведення заходу та програма будуть надіслані зареєстрованим учасникам заходу.

За додатковою інформацією звертайтесь за е-мейлом: creativeeurope.in.ua@gmail.com 

Попередня Статистика проектів по мобільності за 2018 р.