Матеріали презентацій в рамках проекту КА2:CBHE WARN (19.02.2020, м. Київ)

дуіт19-20 лютого 2020 року у Державному університеті інфраструктури та технологій відбувся семінар «Актуалізація проблематики і завдань проєкту ЄС» в рамках реалізації проєкту Еразмус+ WARN.

День перший було організовано у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні та Національною командою експертів з реформування вищої освіти. У заході узяли участь близько 40 представників команд проєктів WARN«Академічна протидія гібридним загрозам» та CRENG «Інжиніринг криз та ризиків у сфері транспортних послуг».

З вітальним словом до учасників семінару звернулись Владислав ПАНІН, Ректор ДУІТ; Олена КАЙКОВА, координатор проєкту, грантхолдер, університет Ювяскюля, Фінляндія (дистанційно); Світлана ГРИШКО, національний координатор проєкту WARN (ХНУРЕ).

До заходу долучились представники НЕО в Україні – Світлана ШИТІКОВА та Жанна ТАЛАНОВА, які у своїх презентаціях висвітлили особливості впровадження проєктів розвитку потенціалу вищої освіти в Україні в контексті якості змісту та використання коштів.

В рамках першого дня роботи відбувся відкритий семінар Юрія РАШКЕВИЧА, екс-заступника Міністра освіти і науки України, радника Міністра, члена Національного агентства кваліфікацій, Національного експерта з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ на тему «Особливості конструювання освітніх програм на основі міжнародного досвіду в межах національного законодавства».

Захід відвідали близько 100 учасників.

У своїй презентації Юрій РАШКЕВИЧ висвітлив актуальні питання студентоцентрованого навчання, означення, роль та рекомендації щодо формулювання результатів навчання, методологію побудови і реалізації освітніх програм.

Під час другого дня семінару в рамках реалізації проєкту Еразмус+ WARN команди обговорили стратегію розповсюдження результатів проєкту, загальні питання управління проєктом та менеджменту коштів проєкту.

Презентація Ю. РАШКЕВИЧА

Презентація С. ШИТІКОВОЇ 

Презентація Ж. ТАЛАНОВОЇ

Попередня Зустріч Ю.Рашкевича зі студентами IT Step University на тему "Як ...