Міжнародна конференція “Higher Education in Turbulent Times: towards European networking and integration” (16.11.2023 р., онлайн/офлайн)

Університет Вітовта Великого, Офіс Президента Литви та Посольство України в Литовській Республіці щиро запрошують взяти участь у міжнародній конференції “Higher Education in Turbulent Times: towards European networking and integration”. Конференція організована 16 листопада 2023 року у гібридному форматі та присвячена галузі освіти:

  • Нові можливості для вищих навчальних закладів у створенні Європейського освітнього і наукового простору
  • Новий навчальний план вищої освіти
  • Інноваційна та інклюзивна педагогіка

Метою конференції є обмін досвідом та обговорення можливостей для вищих навчальних закладів України та країн-членів ЄС щодо того, як європейські мережі та програми можуть сприяти більш плавній інтеграції українських вищих навчальних закладів до Європейського освітнього та дослідницького простору.

Цільові групи: Заклади вищої освіти України, Литви та держав-членів ЄС, політики, представники дипломатичних місій, інститутів культури та молодіжних організацій.

Що? Міжнародна конференція “Higher Education in Turbulent Times: towards European networking and integration”.

Де? Конференція відбудеться у гібридному режимі.

Пряма трансляція конференції. Очні сесії відбудуться в Академії освіти Університету Вітовта Великого, Литва, Вільнюс, вул. T. Ševčenkos, 31.

Коли? 16 листопада 2023 року.

Програма міжнародної конференції.

Робоча мова: англійська.

Попередня Презентація можливостей Еразмус+ для працівників міжнародного відділу та викладачів Університету ...