Міжнародна науково-практична конференція «Виклики для туристичного бізнесу в Україні: європейська практика» (04-05.05.2023 р., онлайн/офлайн)

4-5 травня 2023 р., в онлайн форматі відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Виклики для туристичного бізнесу в Україні: європейська практика». Захід був проведений Національним університетом «Львівська політехніка» у межах виконання проєкту програми ЄС Еразмус+ 101085171 – EEPHCT – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «European experience in the promotion of heritage and cultural tourism» (EEPHCT).

У роботі Конференції були презентовані на пленарному та секційному засіданнях 82 доповіді від 113 авторів з різних університетів України, а також закордону.

У вітальному слові Світлана ШИТІКОВА, PhD, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, проінформувала учасників конференції про ключові напрями Програми ЄС Еразмус+ та можливості для України, висвітлила актуальні питання залучення міжнародних проєктів і, зокрема проєктів Жан Моне, до співробітництва у сфері туризму в умовах євроінтеграції України та роз’яснила особливості реалізації міжнародних проєктів у період війни та військового стану.

З вітальними словами до учасників Конференції також звернулися Наталія ЧУХРАЙ, проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівської політехніки, Олег КАРИЙ, завідувач кафедри менеджменту організацій.

Учасники конференції обговорили такі питання, як; Сучасний стан та тенденції розвитку індустрії туризму в Україні та ЄС; Транскордонне співробітництво у сфері туризму в умовах євроінтеграції; Співробітництво України та ЄС в галузі туризму; Європейський досвід популяризації об’єктів історико-культурної спадщини; Управління рекреаційними послугами у системі туристської індустрії; Вплив українсько-російської війни на розвиток індустрії туризму в Європі тощо.

Прес-реліз підготовлено за матеріалами, опублікованими на веб-сайті Національного університету «Львівська політехніка».

Попередня Міжнародна науково-практична конференція «Виклики для туристичного бізнесу в Україні: європейська ...