Онлайн-сесія «Зелене будівництво: сталі підходи до зеленого переходу подальший рух у навчанні навичкам для зеленого переходу» (18.06.2024 р., онлайн)

18 червня 2024 р. відбудеться онлайн-сесія «Зелене будівництво: сталі підходи до зеленого переходу подальший рух у навчанні навичкам для зеленого переходу». Захід організовано глобальним зеленим партнерством ENE у сфері П(ПТ)О GRETA (Greening Responses to Excellence through Thematic Actions – Зелена відповідь задля досконалості через тематичні заходи) допомагає впровадженню зеленого підходу у П(ПТ)О у відповідь на зелений і цифровий перехід. 

Захід 18 червня 2024 року зосередиться на одному із ключових факторів успіху зеленого підходу центрів професійної досконалості в рамках зеленого переходу: сталі моделі в контексті багаторівневого управління.

Основні цілі заходу:

  • Розгляд рамок та моделей управління майбутньої сталості в контексті екосистеми навичок.
  • Приклади і практики центрів професійної досконалості, що ведуть перед у впровадженні змін в навчанні зеленим навичкам.
  • Ключові новини та майбутні заходи в ENE, GRETA та GLAD

Що? Онлайн-сесія «Зелене будівництво: сталі підходи до зеленого переходу подальший рух у навчанні навичкам для зеленого переходу».

Де? Онлайн.

Коли? 18 червня 2024 р., 12.00 -14.30 CEST.

Реєстрація доступна до 12 червня за посиланням. Після реєстрації ви отримаєте посилання для доступу до зустрічі.

Для отримання додаткової інформації про GRETA, будь ласка, відвідайте сторінку веб-сайту ENE GRETA або зв’яжіться з провідним експертом GRETA, Сюзанною М. Нільсен (Susanne M. Nielsen), за адресою ETF smn@etf.europa.eu.

Попередня Вебінар та інфодень: перезапуск програми MSCA4Ukraine (14.06.2024 р., онлайн)