Орієнтаційна зустріч для українських стипендіатів магістерських програм Еразмус Мундус в рамках Програми ЄС Еразмус+ (6-7.07.18, м. Київ)

6-7 липня 2018 р. у Представництві ЄС в Україні відбулась орієнтаційна зустріч для українських стипендіатів спільних магістерських програм Еразмус Мундус в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+. Ця зустріч щорічно проведиться за ініціативи Представництва ЄС у тісній співпраці із Національним Еразмус+ офісом в Україні та Асоціацєю випускників Еразмус Мундус.

Глава Представництва ЄС в Україні Хюг МІНГАРЕЛЛІ, представники департаментів науки та освіти, представник НЕО в Україні, представники Посольствами держав-членів ЄС, які прийматимуть українських студентів на навчання привітали переможців стипендіальних програм із перемогою у конкурсах на отримання стипендій для навчання у престижних університетах Європи, висловивши побажання успіхів та впевнення, що здобуті ними знання будуть вкрай необхідними для здійснення реформ та якісних змін в Україні на її шляху до європейської інтеграції.

На зустрічі були присутні 40 студентів. Вони мали нагоду поспілкуватися між собою, отримати корисні та практичні поради щодо життя та навчання в країнах, де будуть навчатись, від випускників програми та представників Посольств Сполученого Королівства, Бельгії, Франції, Чехії, Італії, Іспанії, Данії, Греції, Португалії, Естонії та Німеччини.

Менеджер НЕО в Україні Катерина ЖДАНОВА ознайомила європейських стипендіатів із тими можливостями, які відкриваються перед ними під час навчання та після його завершення у рамках програм ЄС Еразмус+, а також з іншими можливостями фінансування академічної, міжуніверситетської та наукової діяльності.

Попередня Важливо всім організаціям для участі в конкурсах Еразмус+ обов'язково зареєструватись, ...