Подання моніторингового звіту виконавцями проєктів

Шановні Еразмусівці – виконавці проєктів за різними напрямами!

Нагадуємо, що відповідно до Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 р. № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» (далі – Порядок), учасники реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги, визначені як реципієнти, зобов’язані надсилати до бенефіціара звітні документи (форма додається) про стан впровадження проєктів.

З огляду на зазначене просимо вчасно, з урахуванням крайніх термінів (до 10 січня 2023 року), надіслати до Міністерства оригінали звітних документів (річний та/або заключний моніторинги), визначених Порядком, а також обов’язково надіслати копії звітних документів (у форматі PDF та MS WORD), на електронні адреси: serhiishkabko@gmail.com та m_kolumbet@mon.gov.ua Також просимо поставити в копію office@erasmusplus.org.ua

Якщо Ваш проєкт ще не отримав картку реєстрації, то вказуйте що про стан підготовки, наприклад: на етапі реєстрації, документи подано, або готуються.

Якщо потрібна допомога щодо підготовки та подання документів для реєстрації проєкту, контактуйте з нашою командою.

У додатку лист від МОН України та Форма для звітності-Додаток 3  щодо подання звітності впровадження проєктів МТД.

Контактна інформація в МОН України для відправлення документів поштою: Сергій Шкабко, державний експерт експертної групи з європейської інтеграції директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Міністерства освіти і науки України, пр. Перемоги 10, м. Київ, 01135, shkabko@mon.gov.ua.

Працюємо разом та на зв’язку!

Попередня Leadership and Organisation for Teaching and Learning at European Universities ...