Презентація індивідуальних можливостей Еразмус+ в межах ESN Kyiv щорічній Асамблеї (30.03.2024 р., м. Київ)

30 березня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні провела презентацію індивідуальних можливостей Еразмус+ в межах ESN Kyiv щорічній Асамблеї.

У заході взяло участь близько 35 студентів та представників молодь з різних міст України.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію можливостей Програми Еразмус+ для активної молоді. Спікер представила індивідуальні можливості для студентів та працівників закладів освіти, молоді та молодіжних працівників, а також зосередила увагу на нововведеннях Програми для українців на час війни. Додатково, було презентовано освітні можливості від різних держав ЄС на підтримки активної молоді України.

Під час заходу було надано чіткі рекомендації щодо пошуку можливостей, підготовки пакету документів та очікуваних результатів обмінів на навчання, викладання та практику, а також навчання за спільними магістерськими програмами Еразмус Мундус. Після презентації спікер представила можливості обмінів для молоді та молодіжних працівників та участь у волонтерських проєктах як додаткові можливості Еразмус+.

Наприкінці заходу учасники поспілкувались зі спікерами, поділились історіями успіху та досвідом, та отримали відповіді на свої запитання.

Попередня Презентація Модулю Жан Моне «Досвід ЄС у сфері митної безпеки ...