Презентація індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус+ в межах Erasmus Day від ESN Chernivtsi (12.10.2023 р., онлайн)

12 жовтня 2023 року команда Національного Еразмус+ офісу в Україні долучились до Erasmus Day від ESN Chernivtsi і провели презентацію з індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус+ у сферах молоді та спорту. Захід було проведено командою ESN Chernivtsi у співпраці з НЕО в Україні та ЧНУ ім. Федьковича.

До заходу приєдналось близько 50 учасників з Чернівців, які представляли активне студентство та молодіжні організації міста.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію можливостей Програми Еразмус+ для активної молоді. Спікер представила індивідуальні можливості для студентів та працівників закладів освіти та нововведення Програми для українців на час війни. Також було презентовано додаткові освітні можливості від різних держав ЄС на підтримки активної молоді України.

Під час презентації було надано чіткі рекомендації щодо пошуку можливостей, особливостей обмінів, вимог до учасників, підготовки пакету документів та очікуваних результатів обмінів та навчання за спільними магістерськими програмами Еразмус Мундус. Після презентації спікер представила можливості молодіжних обмінів та участь у волонтерських проєктах як додаткові можливості Еразмус+ на літній період.

Наприкінці заходу учасники поспілкувались зі студентами, які поділились історіями як потрапити на програму обміну Еразмус+, який досвід отримали, та як власне наважились взяти участь.

Попередня Зустріч-нарада переможців конкурсу 2023 р. Проєктів Програми ЄС Еразмус+ за ...