Презентація можливостей Програми ЄС Еразмус+ для представників Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв (02.08.2022 р., онлайн)

2 серпня 2022 р. Команда НЕО в Україні провела презентацію можливостей Програми ЄС Еразмус+ для представників Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. У заході взяло участь близько 15 представників закладу, що зацікавлені у рощширенні можливсотей міжанродної співпраці та поданню заявок на наступні конкурси Програми.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, провела презентацію можливостей нової Програми на 2021-2027 рр., ключові пріоритети та напрями з мобільності, проєктів співпраці та європейських студій. Спікер зосередила увагу на перших кроках для участі та надала чіткі рекомендації щодо платформ для пошуку партнерів, реєстрації організації на FTOP, пошуку конкурсної програми, тощо. В результаті заходу учасники мали змогу поспілкуватись щодо існуючих проєктів задля вивчення існуючого досвіду, його впливу та міжпроєктної синергії.

Попередня Переказ коштів в іноземній валюті за кордон в межах проєктів ...