Презентація Програми ЄС Еразмус+ “Запорізький регіон на мапі Erasmus+: зустріч із директоркою Національного Еразмус+ Офісу в Україні” (01.05.2024 р., м. Запоріжжя)

1 травня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні провела презентацію Програми ЄС Еразмус+ в межах інформаційного заходу “Запорізький регіон на мапі Erasmus+: зустріч із директоркою Національного Еразмус+ Офісу в Україні”.

Під час зустрічі учасникам було представлено широкий спектр можливостей Програми Еразмус+, а також проаналізовано потенціал Запорізького регіону щодо участі у Програмі ЄС Еразмус+. Було обговорено можливі напрями співпраці, проєкти та можливості для студентів і викладачів ЗВО.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу під час зустрічі провела презентацію Програми ЄС Еразмус+, разом з учасниками заходу було проаналізовано потенціал Запорізького регіону щодо участі у конкурсах Програми. Також були обговорені можливі напрями співпраці, проєкти й особливості впровадження проєктів під час воєнного стану в Україні та можливості для студентів і викладачів ЗВО.

Присутні на заході представники команд виконавців проєктів поділились напрацюваннями, досвідом та викликами впровадження проєктів з мобільності, партнерства співпраці, розвитку потенціалу та напряму Жана Моне.

Презентація «Програма ЄС Еразмус+ як інструмент трансформації українських закладів освіти» спікерки — завантажити.

Попередня Європейський Союз та Швейцарія розпочинають переговори щодо поглиблення двосторонніх відносин