Регіональний семінар та зустрічі у м. Вінниця (29.08.2024 р., м. Вінниця)

29 серпня 2024 р. у Вінницькому національному технічному університеті відбувся регіональний семінар для закладів освіти Вінниччини «Можливості програми Еразмус+ для ЗВО». Семінар проведено у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Вінницьким національним технічним університетом та Національним Еразмус+ офісом в Україні (НЕО в Україні).

У вітальному слові, відкриваючи захід, ректор ВНТУ, доктор технічних наук, професор Віктор БІЛІЧЕНКО наголосив, що університет уже багато років результативно бере участь у різноманітних програмах Еразмус+.

У семінарі взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародного співробітництва та молодіжної політики, кандидат економічних наук, доцент Юрій БУРЄННІКОВ, проректор з науково-педагогічної роботи та організації освітнього процесу, кандидат технічних наук, доцент Олександр ПЕТРОВ, проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Ірина ЄПІФАНОВА, декани, завідувачі кафедр і викладачі ВНТУ.

А також керівники ЗВО Вінниччини і представники їхньої освітянської спільноти. Понад 100 учасників було зареєстровано на захід.

Координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, Світлана ШИТІКОВА провела QA-сесію, насичену й корисною інформацією, й позитивними емоціями.

Також були представлені можливості Програми ЄС Еразмус+ і на Вченій раді університету, котра відбулася цього ж дня.

Презентація Світлани ШИТІКОВОЇ за покликанням тут.

Того ж дня  Координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, Світлана ШИТІКОВА зустрілась з ректоркою пані Вікторією ПЕТРУШЕНКО та командою проєктів ЄС Еразмус+ Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова. Проговорили про поточні виклики, напрацювання проєкту Еразмус+ UNICOM, про важливість активізації співпраці та залучення університету до конкурсів. Передано контакти потенційних партнерів з Австрії для подальшої комунікації для участі в конкурсах.

Розбудовуємо потенціал закладів освіти Вінниччини для участі в Програмі ЄС Еразмус+.

Попередня Зустріч з представниками Європейської асоціації інститутів професійної підготовки (EVBB), Міністерством ...