Семінар-тренінг «Фандрайзинг. Написання проєктів. Успішні кейси» (6-7.10.2020 р. р., on-line)

120539206 2759478810976084 787893270724596006 o6-7 жовтня 2020 року на он-лайн платформі Сумського національного аграрного університету відбувся семінар-тренінг «Фандрайзинг. Написання проєктів. Успішні кейси».

У заході узяли участь понад 140 осіб з усієї України (науковці та представники громадського сектору).

Учасниками семінару-тренінгу стали представники потужних закладів вищої освіти, як то Київський політехнічний інститут ім. Сікорського, Національний університет біоресурсів та природокористування, Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Львівський національний університет ім. І. Франка, представники установ громадянського суспільства різноманітного спрямування. Такий показник говорить про те, що сьогодні в Україні є запит на якісні та інноваційні наукові, освітні та просвітницькі проекти, а люди готові їх реалізовувати, потребують ґрунтовних знань у сфері написання проєктних заявок та пошуку джерел фінансування.

Серед спікерів заходу були Ірина СІКОРСЬКА (HERE team), голова Української асоціації викладачів та дослідників європейської інтеграції APREI, координаторка проєкту Жана Моне, HERE team; Світлана ШИТІКОВА, координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні; Петро КРАЙНІК, менеджер напрямку Жан Моне Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Перший день семінару був присвячений питанням пошуку джерел фінансування наукових та освітніх проєктів, зокрема Erasmus+ KA1, KA2, Horizon 2020, DAAD, British Council та ін. Протягом другого дня, учасники змогли максимально сконцентруватися на проєктах напрямку Jean Monnet.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

Презентації команди НЕО в Україні:

Світлана ШИТІКОВА, координаторка проєкту (завантажити тут)

Петро КРАЙНІК, менеджер напряму Жан Моне (завантажити тут)

 

Детально про участь України в Програмі ЄС Еразмус+: можливості за всіма напрямами, опис, статистика, приклади проєктів з гіперпосиланням тощо (2014-2020 рр. англ. та укр. мовами) 

Всі відеозаписи семінарів та тренінгів за кожним з напрямів Програми ЄС Еразмус+ можна знайти за тегом – відеопрезентації та Facebook вебінари у розділі новини та багато інших корисних ресурсів у відповідних розділах за кожним напрямом.
Наприклад: 
Як зареєструвати організацію для участі в конкурсах на Funding&Tender Opportunities Portal – тут
Стратегічні партнерства – тут
Про індивідуальні можливості – тут
Запрошуємо звертатись за якісними безкоштовними консультаціями до команди НЕО в Україні!
Попередня Презентації семінару-тренінгу «Фандрайзинг. Написання проєктів. Успішні кейси» (6-7.10.2020)