Шостий European Education Summit “The European Education Area: A reality for all” (30.11.2023 р., м. Брюссель)

30 листопада 2023 р., команда Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналася до щорічного флагманського заходу – Шостий European Education Summit “The European Education Area: A reality for all”, організований European Education Area (EEA).

Відеозаписи заходу

ПРОГРАМА заходу

Політики інституцій ЄС та країн ЄС, а також ключові зацікавлені сторони освітньої та навчальної спільноти з усієї ЄС обговорили ідеї та успішні практики для відповіді на питання:

  • Яким чином можна покращити освітню сферу та навчальний процес; 
  • Як країни ЄС планують краще інвестувати у якісну освіту та навчання;
  • Яким чином можна забезпечити розвиток навичок для зеленого та цифрового пріоритетів.

З метою принести нові перспективи, інноваційні рішення та творчі підходи, щоб допомогти зробити EEA реальністю для всіх.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні взяла участь у пленарних засіданнях та долучилась до робочих груп і дискусій під час заходу.

Також було підготовлено і надано інформацію для участі Євгена КУДРЯВЦЯ, Першого заступника Міністра освіти і науки України для презентації під час заходу, який виступив від імені України у панельній дискусії високого рівня “Освітні виклики в східному регіоні”. Розповів про реформи, стан готовності в рамках освіти по вступу в ЄС, доповів про важливе питання підтримки національних меншин.

Попередня Онлайн Інфосесія Еразмус+ КА2: Розбудова потенціалу у вищій освіті (30.11.2023 ...