Тренінг “Підготовка вчителів: тренди, виклики, можливості. Інструменти Програми ЄС Еразмус+ для закладів фахової передвищої освіти, які готують вчителів” (20.09.2024 р.)

20 вересня 2024 р. відбудеться тренінг для педагогічних коледжів “Підготовка вчителів: тренди, виклики, можливості. Інструменти Програми ЄС Еразмус+ для закладів фахової передвищої освіти, які готують вчителів”. Захід організовано за підтримки Міністерства освіти і науки України спільно з Громадською спілкою “Освіторія”, Національним Еразмус+ офісом в Україні та Національним офісом підтримки eTwinning – Україна.

Тематичні напрями заходу:

  • Підготовка вчителів: сучасні тренди, виклики та можливості для педагогічних коледжів в Україні.
  • Програма ЄС Еразмус+: eTwinning – можливості для закладів освіти, які готують вчителів.
  • Напрями Програми ЄС Еразмус+ для педагогічних коледжів: мобільність, розбудова потенціалу, альянси для інновацій, центри досконалості, проєкти співпраці.

 

Що? Тренінг для педагогічних коледжів “Підготовка вчителів: тренди, виклики, можливості. Інструменти Програми ЄС Еразмус+ для закладів фахової передвищої освіти, які готують вчителів”.

Коли? 20 вересня 2024 р., офлайн, м. Київ.

Для кого? Для працівників педагогічних коледжів.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ – завантажити.

Реєстрація для участі у тренінгу є обов’язковою до 12 вересня 2024 р. Організатори тренінгу на основі аналізу реєстраційних анкет надішлють підтвердження відібраним учасникам на е-пошту та листи-запрошення.

У випадку додаткових питань просимо звертатись до команди Національного офісу підтримки eTwinning – Україна: etwinning.nso.ua@gmail.com, +38 098 50 888 40 (тільки дзвінки), +38 066 50 888 40 (Telegram, Viber).

Попередня Save the date: Інфодень Еразмус+ Спорт 2025 (гібридний формат)