Тренінг у межах програми THEA Ukraine X в Кам’янець-Подільському національному університеті (28-29.05.2024 р., офлайн)

У межах міжнародної Програми THEA Ukraine X, у якій бере участь Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, було проведено інтенсивний дводенний тренінг Project_Hub, мета якого ‒ формування навичок проєктного мислення науково-педагогічних працівників університету у підготовці проєктів Jean Monnet Modules.

Тренінг було організовано спільно з Сумським державним університетом, за участі Віталія КОЛЕСНИКА, кандидата технічних наук Сумського державного університету, тренера THEA Ukraine X, та за підтримки університету прикладних наук міста Мюнстер (Німеччина).

Під час заходу з презентаціями виступили: Віталій КОЛЕСНИК, кандидат технічних наук Сумського державного університету, тренер THEA Ukraine X, Олена ТУПАХІНА, доктор філологічних наук, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної та проєктної діяльності Запорізького національного університету, Вадим МЕНДОГРАЛО, заступник міського голови Кам’янець-Подільської міської ради, Юлія ФРАНЧУК, представниця громадської організації «НТЦ«Подільський біорегіон», член молодіжної ради при Камʼянець-Подільському міському голові.

Спікери зосередили увагу на таких актуальних питаннях як структурні рівні організації грантової діяльності університету, робота над грантовою заявкою проєкту Jean Monnet Modules Програми ЄС Еразмус+, технічні кроки заповнення та подання проєктної заявки Jean Monnet Modules та співпраця зі стейкхолдерами.

Проєктний менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні за напрямом Жан Моне Петро КРАЙНІК, виступив з темою «Напрям Жан Моне 2024: ключові аспекти», де звернув увагу на важливі технічні кроки заповнення та подання проєктної заявки, вимоги, критерії оцінювання та оформлення грантової заявки на Jean Monnet Modules.

Кількість учасників, які виконали програму тренінгу Project_Hub 16 науково-педагогічних працівників, 5 спікерів та запрошені гості.

Під час заходу учасники тренінгу розробили власні грантові ідеї, напрацювали ескізи своїх проєктів за напрямом Модуля Жан Моне Програми ЄС Еразмус+ і представили в креативній формі власні пітчинги, навчились визначати та співпрацювати зі стейкголдерами для своїх проєктів, а також заклали основу для подальшого планування робочого пакету проєктної заявки. Для учасників було розроблено курс на університетській платформі MOODLE, де зібрані всі корисні та необхідні матеріали для роботи над грантовою заявкою.

Проведення тренінгу забезпечували: тренер Тетяна СТОРЧОВА, керівник відділу міжнародних зв’язків К-ПНУ, асистенти тренера Єлизавета НЕТЕЧА, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків (проєктна діяльність) К-ПНУ, Тетяна ЛАЗАРЕНКО, завідувач навчальної лабораторії кафедри економіки підприємства К-ПНУ.

Деталі про захід за посиланням.

Попередня Вебінар «The potential of the ESC programme to become a ...