Участь у Серпневій конференції (26.08.2024 р., м. Київ)

26 серпня 2024 р. Міністерство освіти і науки України провело щорічну освітню конференцію – Серпнева-2024, де разом із топовими спікерами й експертами було розглянуто ключові рішення, освітні трансформації та те, яким буде новий навчальний рік.
Програма заходу, інформація про ключових спікерів та онлайн-трансляція — на сторінці Серпневої у фейсбуці та на YouTube МОН.
Запрошуємо переглянути онлайн трансляцію та надихнутись новими ідеями для проєктів Програми ЄС Еразмус+!
Звертаємо увагу що серед іншого наразі триває 2-й раунд конкурсів Партнерств співпраці КА220 – у сферах шкільної, проіесійної, вищої та освіти дорослих і у сфері молоді! Кінцевий термін подання заявок координаторами з країн асоційованих до Програми Еразмус+ в свої Національні агентства: 1 жовтня 2024 р.
До заходу долучилась Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні та Олена КОЗІЄВСЬКА, представник Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій – керівник секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та освіти, експерт з реформування вищої освіти (HERE).
Під час конференції координаторка НЕО в Україні та учасники мали можливість поспілкуватись та обмінятись ідеями для співпраці і контактами.
Запрошуємо до співпраці та сподіваємось на нові партнерства та проєкти!
Попередня Умань зібрала партнерів на інфосесію Еразмус+ (22.08.2024 р., м. Умань)