Участь у відкритті проєкту Еразмус+ Жан Моне в Чорноморському НУ імені Петра Могили (01.11.2022, онлайн)

1 листопада 2022 року відбулася презентація нового міжнародного проєкту «Європейські зелені виміри» на базі Чорноморського національного університету імені Петра Могили, до участі у якій долучились 32 учасники.

Захід розпочав вступним словом ректор університету Леонід КЛИМЕНКО, наголосивши на достойності команди, яка перемогла серед 93 поданих заяв.

Алла КОВАЛЬ, в. о. проректора з наукової роботи та міжнародного співробітництва ЧНУ імені Петра Могили, зазначила про нагальність тематики проєкту, а також про важливість її спрямованості в Україні.

Віктор СМИРНОВ, доцент кафедри екології ЧНУ імені Петра Могили та учасник проєкту, указав на базові переваги проєкту та можливості інновацій в освітній сфері.

Координаторка проєкту Олена МІТРЯСОВА ознайомила всіх присутніх із позитивними аспектами Європейської інновації, змістом та основними завданнями міжнародного проєкту, графіками та планами подальшої роботи.

Також у заході узяла Світлана ШИТІКОВА, координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні (проект ЄС), привітавши команду проєкту та учасників заходу, наголосивши, що в умовах війни надзвичайно важливо поширювати європейські студії, цінності, а висвітлила питання реалізації проєктів Жан Моне в Україні під час війни.

Підготовлено з використанням матеріалів.

Попередня Участь у конференції ETF (27.10.2022, онлайн)