Участь у заході в межах V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інклюзивна освіта як індивідуальна траєкторія особистісного зростання дитини з особливими освітніми потребами» (17-18.11.2021, он-лайн)

17-18 листопада 2021 р. узято участь у заході в межах V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інклюзивна освіта як індивідуальна траєкторія особистісного зростання дитини з особливими освітніми потребами».

Представник НЕО в Україні Вероніка ТКАЧЕНКО долучилась до заходу та наголосив на важливості проєкту через вдосконалення викладацької діяльності та досліджень в межах університету та діалогу між науковим світом та суспільством, а також актуальності проєкту, зважаючи на дослідження у досвіду західноєвропейських педагогічних концепцій у теоретичній та практичній підготовці майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти та вчителів початкових класів, а також з точки зору сучасних викликів, потреб та пріоритетів Програми ЄС Еразмус+.

Надано рекомендації щодо розбудови синергії з вже створеними проєктами міжнародної співпраці, а також особливості впровадження проєктів Еразмус+ в рамках правил Програми та українського законодавства.

Надано підтримку з розбудови потенціалу ЗВО та інших організацій щодо особливостей запровадження проєктів.

Інформація на сайті організаторів

Попередня Запрошуємо до участі у круглому столі “ЦІННІСНІ ВИМІРИ УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ ...