Вебінар для представників проєктів-переможців конкурсу Програми ЄС Еразмус+ за напрямом «Розвиток потенціалу професійної освіти (CBVET)» 2022-2023 рр. (12.10.2023, онлайн)

12 жовтня 2023 р. команда НЕО в Україні провели Вебінар для представників проєктів-переможців конкурсу Програми ЄС Еразмус+ за напрямом «Розвиток потенціалу професійної освіти (CBVET)» 2022-2023 рр. 

Захід організовано в межах всесвітньої ініціативи #ErasmusDays. Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні щорічно приєднується до цієї всесвітньої ініціативи  та проводить серію власних заходів та активностей. Цього року заходи були присвячені питанням “Sustainability&Responsibility”, адже кожен Еразмусівець, кожен представник громади та суспільства є невід’ємною рушійною силою відповідальної розбудови і стійкого розвитку України!

Метою заходу було представлення проміжних результатів проєктів за напрямом Розвиток потенціалу професійної освіти, забезпечення синергії між проєктами, просування тематичних пріоритетів Програми ЄС Еразмус+.

До вебінару долучились більше 80 представників проєктів CBVET Програми ЄС Еразмус+, представників закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів) професійно-технічної. Також учасники мали змогу переглянути захід на YouTube-каналі НЕО в Україні.

ПРОГРАМА заходу

З вітальним словом до учасників заходу звернулись Тетяна БІЛЕЦЬКА, заступниця директорки Команди підтримки реформ  МОН України – П(ПТ)О та Жанна ТАЛАНОВА, заступниця координаторки Національного Еразмус+ офісу в Україні, менеджерка з аналітичної роботи та Національної команди експертів з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ (HERE team).

Під час вебінару  було презентовано наступні проєкти:

Захід відбувся зі підтримки партнерів Всеукраїнських #ErasmusDays 2023: Представництво ЄС в Україні, Європейське виконавче агентство з питань  освіти та культури, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України, Рада з молодіжних питань при Президентові України, Національний олімпійський комітет України, Спортивний комітет України, Інформаційний центр Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності, Європейська асоціація міжнародної освіти (EAIE), ГО «Професійна мережа менеджерів освіти та науки України» (ПММН України), Фонд Родини Богдана Гаврилишина, Ганноверський університет імені Лейбніца, Erasmus Student Network Ukraine, Young European Ambassadors, Українська Асоціація Молодіжних Рад, Erasmus Mundus Alumni, а також за активної участі українських університетів, молодіжних та інших організацій.

Попередня Участь у круглому столі «Системний вплив міжнародних проєктів на розвиток ...