Вебінар щодо можливостей Програми Еразмус+ для закладів професійної освіти (12.04.2023, онлайн)

12 квітня 2023 року відбувся вебінар щодо можливостей Програми ЕРАЗМУС+ для П(ПТ)О та ФПО. Організаторами заходу виступили Директорат професійної освіти Міністерства освіти і науки України у співпраці з Національним ЕРАЗМУС+ офісом в Україні та Командою підтримки реформ МОН.

Більше 200 представників закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти та організацій учнівського самоврядування долучились до онлайн-трансляції заходу.

Модераторкою заходу виступила Тетяна БІЛЕЦЬКА, заступниця директорки Команди підтримки реформ МОН – П(ПТ)О.  З вітальним словом до учасників вебінару звернулись  Ірина ШУМІК, генеральна директорка директорату професійної освіти МОН та Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Менеджерка НЕО в Україні Вероніка ТКАЧЕНКО представила огляд можливостей для сфер П(ПТ)О та ФПО України в межах Програми ЄС Еразмус+ на період до 2027 року. Окрему увагу було присвячено напрямам конкурсів Партнерств співпраці у сфері професійної освіти, Альянсів для розвитку інновацій та Центрів професійної майстерності/досконалості, дедлайни на які ще відкриті цього року. Менеджерка НЕО в Україні Жанна ТАЛАНОВА висвітлила основні кроки для участі у програмі Еразмус+, а також шляхи та інструменти пошуку міжжнародних партнерів.

Презентація НЕО в Україні

Відеозапис

Попередня НАГАДУЄМО: триває конкурс “VIRTUAL EXCHANGES IN HIGHER EDUCATION AND YOUTH ...