Відкриття проєкту Програми ЄС Еразмус+ Жан Моне “Integration of EU Environmental Protection standards in Ukraine” у Державному університеті “Житомирська політехніка” (26.10.2023 р., онлайн/офлайн)

26 жовтня 2023 р. Державний університет “Житомирська політехніка” провів відкриття проєкту Програми ЄС Еразмус+ Жан Моне “Integration of EU Environmental Protection standards in Ukraine”.

Захід відбувся в межах реалізації проєкту в змішаному форматі. На початку зустрічі з вітальним словом виступили: перший проректор Університету, д.е.н., проф. Оксана ОЛІЙНИК, декан факультету гірничої справи, природокористування та будівництва, к.т.н., доц. Володимир КОТЕНКО, начальник відділу міжнародних зв’язків к.т.н. Василь МАМРАЙ та представник Національного Еразмус+ офісу в Україні, менеджер напряму Жан Моне Петро КРАЙНІК.

Представник НЕО в Україні зосередився на ключових аспектах реалізації проєкту, забезпечення якості очікуваних результатів, вимог Програми ЄС Еразмус+ до візуалізації та поширення інформації про проєкт та синергії з проєктами в університеті та за межами.

До заходу долучилися понад 30 учасників у змішаному форматі – викладачів, науковців та студентів університету.

Під час заходу з презентаціями виступили представники команди проєкту. Спікери презентували загальну концепцію проєкту, його зміст та цілі, методи роботи та проведення заходів.

Підготовлено з використанням матеріалів Державного університету “Житомирська політехніка”.

Попередня ETwinning Europe запускає новий курс “Assessment in the age of ...