Інформаційний день Еразмус+ 2024: Спорт (30.01.2024 р., онлайн)

Європейська Комісія та Європейське агентство з питань європейської освіти та культури (EACEA) провели 30 січня 2024 р. Erasmus+ Sport Info Day в онлайн/офлайн форматі. У заході взяло участь понад 440 представників різниз організацій у сфері спорту з Європи та інших країн світу.

Під час заходу учасники дізнались про :

  • контекст Програми ЄС Еразмус+ на 2024 р.
  • нові можливості фінансування спортивних проєктів ув межах конкурсу 2024 р.

Спікери обговорили останні зміни в політиці та надали поради та практичні рекомендації щодо того, як підготувати та подати успішний проєкт для наступного конкурсу, а учасники мали можливість поспілкуватися та зустрітися з потенційними партнерами з усієї Європи.

З вітальним словом до учасників звернулись Iliana IVANOVA, European Commissioner for Innovation, Research, Culture, Education and Youth, та Pierre-Yves JEHOLET, Ministre-Président de la Fédération Wallonie-Bruxelles, Belgian Presidency of the EU Council.

В першій загальній сесії про можливості Еразмус+ у сфері спорту виступили: Yves Le Lostecque, Head of Erasmus+ Mundus & Sport Unit, EACEA; Gael Broze, Head of Erasmus+ Sport Sector, EACEA; Pawel Jesień, Polish Athletic Association; Hebe Schaillée, Free University of Brussels; Luciano Di Fonzo, Deputy Head of Erasmus+ Mundus & Sport Unit, EACEA. Спікери презентували всі доступні напрями на конкурси 2024 р. у сфері спорту, ключові пріоритети, тематичні напрями та особливості до цілей потенційний проєктів. Під час другої сесії спікери Florencia Van Houdt, Head of Sport Unit, DG EAC, European Commission; Milena de Murga, Union of Sport Federations of Catalunya; Carlotta Giussani, European Olympic Committee EU Office; Vassos Koutsidoundas,Cyprus Sports Organisation; Anna Merlini, Italian Canoe Kajak Federation в деталях презентували пріоритети та політику Еразмус+ у сфері спорту. Наступна сесія складалась з трьох паралельних воркшопів: “The Erasmus+ Sport How to apply?”, “The Erasmus+ Sport How to present your proposal?”, “The Erasmus+ Sport How to present a Capacity Building proposal?”.

ВІДЕОЗАПИС СЕСІЙ

ПРЕЗЕНТАЦІЇ СПІКЕРІВ:

Наприкінці заходу Iban Garcia del Blanco, Member of the European Parliament, та Pia Ahrenkilde Hansen, Director General, DG EAC, European Commission, підвели підсумки заходу та надали рекомендації щодо спільних проєктів Еразмус+ у сфері спорту.

Попередня Вебінар "Higher Education Leadership for Democracy, Sustainability and Social Justice" ...